Έξτρα φωτογραφίες

Συμμετοχή της Εμμέλια στο 8ο φεστιβάλ μελιού

Αναρτήθηκε: 16/12/2016
Από τον χρήστη: emmelia

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπο για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Στόχος και του 8ου Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Φέτος η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο φεστιβάλ μελιού που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας. Διαπιστώσαμε με μεγάλη μας χαρά, πως το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τους μικρούς παραγωγούς μελιού , πράγμα που μας δίνει ιδιαίτερη δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την στήριξη που μας προσέφερε , καθώς και τους πελάτες μας, παλιούς και νέους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

 

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 • Eμμέλια sensitive

  Το σαπούνι από ελαιόλαδο είναι εξαιρετικό για τη θρέψη του δέρματος, έχει

 • Θυμάρι

  Το μεσογειακό κλίμα της περιοχής μας στην Βοιωτία που είναι τόσο κοντά στη θάλασσα

 • Εμμέλια face

  Το σαπούνι από ελαιόλαδο είναι εξαιρετικό για τη θρέψη του δέρματος, έχει

 • Ανθέων

  Μέλι ανθέων από τη βιοποικιλότητα του κάμπου της Βοιωτίας. Αυτός  ίσως είναι και ο

Επικοινωνία

Παραγωγός: Νίκος Ραχούτης
Τηλέφωνο: 694 650 8234
Email: info@emmelia.gr
Περιοχή: Χώστια Βοιωτίας
Τ.Κ: 320 10

Copyright © 2015 - 2018 emmelia.gr | All Rights Reserved.