• Ελληνικά
  • English
Παρουσίαση Εμμέλια 1

Παρουσίαση της Εμμέλια στην ημερίδα του Τριπτόλεμου-12/02/2016

Αναρτήθηκε: 15/02/2016
Από τον χρήστη: emmelia

Η Διεύθυνση Νέας Γενιάς της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσαν στις 12 Φεβρουαρίου ημερίδα με θέμα: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τριπτόλεμος»: Αποτίμηση – Προοπτικές.

Εκεί βρεθήκαμε και εμείς για να παρουσιάσουμε την αγροτική μας εκμετάλλευση, στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, ως απόφοιτοι του προγράμματος «Τριπτόλεμος ΙΙ & ΙΙΙ». Μιλήσαμε για τα στάδια της πορείας μας μέχρι σήμερα, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τις γραφειοκρατικές αλλά και τις δυσκολίες επάνω στην παραγωγή απο διάφορους παράγοντες. Για τα οφέλη που απολαμβάνουμε ως εργαζόμενοι σε φυσικό περιβάλλον, καθώς και για τους στόχους μας που είναι κυρίως η διατήρηση υψηλής ποιότητας προϊόντων αλλά και η ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των παραπάνω φορέων και λύσαμε (ελπίζουμε!) αρκετές απορίες σε νέους απόφοιτους του προγράμματος που θέλουν ν’ασχοληθούν κι αυτοί με τον πρωτογενή τομέα.

Αν και ζούμε σε δύσκολες εποχές, ευχόμαστε και ελπίζουμε ολό και περισσότεροι νέοι να στρέφονται προς τα εκεί που στραφήκαμε κι εμείς επαγγελματικά , θεώρωντας το όχι μόνο συμβολή στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αλλά και αλλαγή τρόπου και στάσης ζωής! Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και ελπίζουμε τα σεμινάρια “Τριπτόλεμος” να καθιερωθούν στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο από τη Νέα Γενιά διότι είναι ένα ισχυρό εφόδιο για καινούριο ξεκίνημα.

Πρόγραμμα ημερίδας

Αφίσα ημερίδας

 

 

 

Copyright © 2015 - 2024 emmelia.gr | All Rights Reserved. κατασκευή ιστοσελίδων Nedahost