• Ελληνικά
  • English
συνταγές με μέλι

Τσίζκεικ με Ανθότυρο και Μέλι

Αναρτήθηκε: 02/02/2016
Από τον χρήστη: emmelia
   υλικά  για την βάση
  • 100γρ αμυγδαλόψιχα
  • 100γρ μπισκότα digestive
  • 50γρ μαργαρίνη

   για την κρέμα

  • 600 γραμμάρια ανθότυρο
  • 150 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
  • 200 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
  • 3 κουταλιές σούπας γάλα
  • 2 φύλλα ζελατίνης
    για γαρνίρισμα
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Βάζουμε τα μπισκότα και την αμυγδαλόψιχα στο μούλτι να γίνουν σκόνη. Ανακατέβουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Παίρνουμε μια φόρμα δαχτυλίδι και καλύπτουμε τη βάση της με το μπισκότο πιέζοντας καλά.Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30′ για να σφίξει η βάση μας.
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης να μουλιάσουν σε κρύο νερό για 5′.
Χτυπάμε με το μίξερ το ανθότυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθεί.
Στίβουμε τα φύλλα ζελατίνης με το χέρι. Και τα ανακατεύουμε με το καυτό γάλα μέχρι να λιώσει καλά η ζελατίνη και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα του τυριού πάνω στην βάση του μπισκότου,γαρνίρουμε με το μέλι και την κανελα και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Copyright © 2015 - 2024 emmelia.gr | All Rights Reserved. κατασκευή ιστοσελίδων Nedahost