• Ελληνικά
  • English
Κεραλοιφές Εμμέλια

Κεραλοιφή

Αναρτήθηκε: 04/11/2015
Από τον χρήστη: emmelia

Η κεραλοιφή είναι μια λιπαρή αλοιφή που έχει ως κύρια συστατικά το μελισσοκέρι και το ελαιόλαδο. Καθώς δεν περιέχει νερό, δεν εισχωρεί στο δέρμα αλλά δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα από πάνω του και κλειδώνει την υγρασία. Είναι μία συνταγή απ’το φαρμακείο της φύσης που δεν έλειπε από κανένα σπίτι τα παλιά χρόνια!

Το αγνό μελισσοκέρι είναι από μόνο του αντισηπτικό , επουλωτικό και μαλακτικό καθώς περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Το παρθένο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητά της και έχει αντιγηραντική δράση.

Ο συνδυασμός τους λοιπόν προσφέρει πάρα πολλές ιδιότητες και εφαρμογές. Συνίσταται μόνο για εξωτερική χρήση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απλή ενυδάτωση , σε ξηροδερμίες , σε διάφορες εκδορές του δέρματος , σε σκασμένα χείλη ή φτέρνες. Είναι εξαιρετική στην επούλωση ήπιων εγκαυμάτων, στα βρέφη για την αλλαγή της πάνας, σε πληγωμένες θηλές για θηλάζουσες μητέρες , ως κρέμα ματιών και προσώπου νυκτός  κ.α.

Μπορεί ακόμα να βοηθήσει στην επούλωση συμπτωμάτων διάφορων δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα και η ψωρίαση.

Στις κεραλοιφές Εμμέλια χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά: το αγνό μελισσοκέρι μας, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τη βιολογική μας καλλιέργεια, και το εξαιρετικό βαλσαμέλαιο δικής μας παραγωγής από σπαθόχορτο που συλλέγουμε από την περιοχή της Καρδίτσας(λίμνη Πλαστήρα) . Οι κεραλοιφές Εμμέλια είναι εμπλουτισμένες με διάφορα φυτικά έλαια , βιταμίνες αλλά ακόμα και αιθέρια έλαια που προσθέτουν ελαφρύ άρωμα και τις ιδιότητες τους στο τελικό προϊόν.

https://www.emmelia.gr/?product_cat=%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b9%cf%86%ce%ad%cf%82

Copyright © 2015 - 2024 emmelia.gr | All Rights Reserved. κατασκευή ιστοσελίδων Nedahost